Untitled Document
ELEKTRODJUROVIC d.o.o. Cacak
Pedrollo Elko
[Telefoni, e-mailovi][Podaci][O nama]
Untitled Document

ELKO

Preduzeće Elektrođurović d.o.o. je distributer firme ELKO iz Slovenije za teritoriju Srbije.

Elko Elektrokovina proizvodnja električnih motora, pumpi i livnica Maribor d.o.o. je dobro poznati proizvođač asinhronih elektromotora i pumpi u Sloveniji kao i u čitavom svetu. Ova kompanija nastavlja svoju pedesetogodišnju tradiciju razvoja, proizvodnje i prodaje visokokvalitetnih "hand-wound" električnih motora, pumpi za pijaću i prljavu vodu i "feces" pumpi. Važan deo Elko Elektrokovine je i livnica gde se liju aluminijum i legure bakra i, ako je to potrebno, mehanički obrađuju.

Sedište kompanije se prostire na oko 35000 m2 u Mariboru gde se nalazi i celokupna proizvodnja. Tu se nalaze i servisni centar kao i prodaja gde možete nabaviti bilo koji rezervni deo kao i bilo koju pumpu, odnosno elektromotor.

Elko Elektrokovina brend je simbol pouzdanosti i kvaliteta koji je prepoznata od strane kupaca širom sveta a posebno u zemaljama EU, Bliskog istoka, Rusije i Srbije.

Za detaljnije informacije posetite sajt www.elkomb.si

Untitled Document
 
[Pedrollo] [Sever] [Elko]
[Potapajuće pumpe] [Potapajuće 4"] [Potapajuće 6"] [Višestepene vertikalne] [Višestepene horizontalne]
[Periferične pumpe] [Jednostepene centrifugalne] [Cirkulacione pumpe] [Fekalne potapajuće] [Muljne potapajuće] [Elektromotori] [Oprema za bunare] [Hidro stanice - hidrofori] [Hidroforske posude - elit inox] [Dodatni program] [Rezervni delovi] [Servis i montaža] [Cenovnik] [Edukacija] [Isporuka na adresu]