Untitled Document
ELEKTRODJUROVIC d.o.o. Cacak
Pedrollo Elko
[Telefoni, e-mailovi][Podaci][O nama]
Untitled Document

ATB SEVER SUBOTICA

S obzirom da je 29.04.2011 rukovodstvo fabrike ATB Sever iz Subotice ugasilo proizvodnju pumpi za vodu, malih elektromotra I reduktora obavestavamo Vas da nismo u mogucnosti da isporucujemo I primamo porudzbine tih artikala.

Elektrodjurovic je generalni distributer i uvoznik programa NOVOTERM sto cini adevatnu zamenu za Sever pumpe za vodu!

Preduzeće ELEKTROĐUROVIĆ d.o.o. je distributer firme ATB SEVER iz Subotice za teritoriju Srbije i Crne Gore.

ATB SEVER, kao članica poslovnog sistema ATB Austrija i A-TEC INDUSTRIES AG grupe, već više od 80 godina je poznata po kvalitetu i tradiciji u proizvodnji svih vrsta električnih motora i generatora. Pored razvoja električnih rotacionih mašina, tokom poslednjih 40 godina, razvijeni su i drugi programi sa ciljem da se u oblasti elektromotornih pogona tržištu pruži što potpunija lepeza proizvoda i usluga.

Najznačajniji programi kompanije ATB SEVER su:

* Industrijski električni motori i generatori niskog i visokog napona;
* Namenski električni motori;
* Cirkulacione pumpe, pumpe i pumpni sistemi za vodosnabdevanje;
* Industrijski prenosnici - reduktori;


ATB SEVER plasira svoje proizvode i usluge širom sveta za potrebe: elektroprivrede, rudarstva, metalurgije, industrije papira, hemijske industrije, vodosnabdevanja, centralnog grejanja, prehrambene industrije, industrije duvana, poljoprivrede kao i za potrebe saobraćaja i telekomunikacija.

ATB SEVER iz Subotice je kompanija koja je tradicionalno je prepoznatljiva po kvalitetu svojih proizvoda što potvrđuje i posedovanjem sertifikata o obezbeđenju kvaliteta po standardu ISO 9001.

Za detaljnije informacije posetite sajt www.sever.co.yu

Untitled Document
 
[Pedrollo] [Sever] [Elko]
[Potapajuće pumpe] [Potapajuće 4"] [Potapajuće 6"] [Višestepene vertikalne] [Višestepene horizontalne]
[Periferične pumpe] [Jednostepene centrifugalne] [Cirkulacione pumpe] [Fekalne potapajuće] [Muljne potapajuće] [Elektromotori] [Oprema za bunare] [Hidro stanice - hidrofori] [Hidroforske posude - elit inox] [Dodatni program] [Rezervni delovi] [Servis i montaža] [Cenovnik] [Edukacija] [Isporuka na adresu]